Over mij

 
 
Inge_lang zw.png

No nonsense, hands-on en betrokken. 

Drie kenmerken die mij perfect omschrijven en me goed van pas komen als grafisch ontwerper. Vroeger, don’t ask a lady ‘bout her age, zat ik uren te tekenen of muziek te maken, tijdens het studeren maakte Photoshop z’n intrede. De passie ontwikkelde zich en ik volgde bevlogen een opleiding om de finesse in m’n vingers te krijgen. Een nieuwe speeltuin! 

It’s all about the details!

Wie met mij samenwerkt, krijgt een creatief concept en een strak design. Op maat, want elke klant is uniek. Voor elk project ga ik met de nodige esthetiek en oog voor detail aan de slag. 

Ontwerpen doen we in samenspraak, ik achter de knoppen, jij aan het stuur. Bij een kennismaking probeer ik je te doorgronden en je stijl te lezen (don’t worry, da doe geen zeer). Zo kan ik jouw visie vertalen in een verhaal dat aanspreekt.

To the point, zonder veel zever of tierlantijntjes. 

Go pro of no go!

Professionaliteit is in mijn ogen alles, en dat start in jouw bedrijf bij de eerste indruk. Hoe kom jij naar buiten met je zaak? Want amateurisme, daar valt niemand voor.

Moet je nog starten, dan geven we je een nieuwe huisstijl die je meteen in de picture zet! Ben je al een ervaren rot maar is het alsnog tijd voor een frisse wind, dan laten we die flink waaien door je bedrijf en gaan we voor een opgefriste look of een compleet nieuwe stijl. 

 

Learn the rules like a pro so you can break them like an artist
— Pablo Picasso